Ajelua

Perjantai 24.8
Serkkuni Laura tuli kanssani ajamaan Braameria. Alku oli taistelua, sillä herra ei millään olisi tahtonut poistua tallin pihasta. Pystyynhyppismisepisodin jälkeen poni toimi kuitenkin kuin unelma ja olenkin siitä hyvin ylpeä!

Kuvassa Laura ajaa Braameria. :)

Lauantai 25.8
Päivän olin ponikunkkareissa Kouvolassa ottamassa kuvia, mutta iltasella käytiin äidin kanssa ajamassa ponia. Toimi alusta loppuun kuin unelma, ilman minkään näköisiä venkoiluja! Äitikin taisi innostua ajamisesta.

Sunnuntai 26.8
Laura serkkuni sisko, serkkuni Petra (jee oon niiiin hyvä taas selittämään..) kävi ensin kanssani ponikunkkareissa, jonka jälkeen suuntasimme tallille rapsuttelemaan ja ajamaan Braameria. Poni toimi jälleen kuin ihmisen mieli.
Maanantain soi maailmankaikkeus herralle lomaksi, sillä moottoripyöräni avaimet olivat äidin autossa ja vara avaimet pikkuveljelläni, jonka lisäksi rakas opel omega ei halunnut pihasta lähteä.. (akku loppu.) Tiistaille siis siirtyi maanantain ajo, vaikka tiistain piti olla vapaa.

Tiistai 28.8
Alku hyvin, mukavaa harjailua ja kiltisti valjastelua.. sitten koitti aika pujottaa putsit jalkaan.. Herra päätti, että ei, en halua putseja, käyn tähän makuulle jos nostat sitä jalkaa! Ja niinpä, kun minä nostin ponin koipea, poni kumarsi syvään.. ja fium! äkkihyppy siitä pystyyn. Jalka irtosi otteestani, mutta eihän siinä mitään, jalka takaisin ylös. Kumarrus. Torumista. Äkkiä ylös. Jalka irti otteestani. Putsi nurkkaan. Hakemaan putsia ja uusinta yritys. Sama jatkuu.. jatkuu.. ja jatkuu.. Ei halunnut poniherra putseja, ei.
Noh, ulos ja maastakäsittelyä, lievä kurinpalautus. Ei tarvinnut narulla hipaistakkaan, väisti takapäätä kumpaankin suuntaan mallikkaasti, sekä peruutti hyvin. Ei muuta kuin takaisin talliin ja poni käytävälle kiinni kahta puolta. Jalka ylös.. ja kippas kappas, antoi laittaa molempiin etusiin putsit! Ei tapellut yhtään vastaan! Hurjana kehumista, kärrit perään ja lenkille.
Mainittakoon vielä, että toimi lenkillä erittäin hyvin, käveli rennosti ja hölkkäili korvat hörössä! Sieniä nähtiin paljon. (Oleellinen tieto..)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, että poni toimi hyvin. Kivoja kuvia. :D Ponilla oli näköjään tiistaina sellainen päivä kuin mitä minun neljävuotiaalla shettistammalla ajettaessa. Minun ponilla vaan ajettaessa hankaluuksia. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näitä vanhoja on kyllä hauska muistella! :D Onko sun ponilla blogia? :))

      Poista