Ajoa, videoita ja noloja tilanteita..

13.2.2013

Onkohan koska viimeksi hävettänyt nii paljon kun tänään?!?! Ajoin autolla tallille ja kapealla tiellä tuli vastaan joku valtava auto, vissiin joku säiliörekka. Jouduin sitten peruuttamaan pitkän matkan ja siinä oli kohtuu jyrkkä mutka siinä tiessä.. ARVATKAA vaan kuka peruutti vasemman takarenkaan puskaan eikä saanu autoaan liikkeelle?!?! MINÄ. Voi sitä häpeän määrää! Ja just kun luulin ettei enempää vois hävettää, siitä isosta autosta nousee semmonen söpö nuori mies?!?! Ois ollu ees joku vanha ja semmonen mut eeeeeeei.
Ei lähteny auto penkasta vaikka se nuori mies koitti työntää ja mie kaasutin ihan täysillä. Renkaat vaan suti. Se kysy multa onks mulla mitään liinaa.. kyl hävetti taas ketusti enemmän ku ei ollu.. Sit siihen tuli joku valkonen auto jonka kuskilla oli liina niin se nuormies minut hinas sillä isolla autollaan pois penkasta.. ja sit painajainen vaan paheni, jouduin nimittäin peruuttamaan sen auton kauemmas yhen talon pihaan, minne alun perinki oli tarkotus väistää.. Onneks en ollu enää uuestaa penkas..
Sit se äijä vaa hymyili mulle ja näytti peukkuu ku ajo ohi. Herranjumala miten mua hävetti!

"Onneks tallille voi pukeutuu miten vaan, siel ei oo ketää jonka takii tarvis hävetä itteää".. Pitää nähtäväst varautuu näihi matkoihiki, sais näyttää ees melkeen ihmiseltä! Nimim. Topparatsastushousut, poninkuolanen takki ja vaaleenpunane spurgupipo jonka alle tungettu kaikki otsahiukset..
Hyvä minä <3

Sitten itse asiaan: Käytiin ponin kanssa kipittelemässä pitkä lenkki ja hienosti meni! Poni oli kivalla ja reippaalla tuulella ja meillä oli hauskaa. (Automatkan, ponin harjauksen, valjastuksen ja alkumatkan ajan juttelin Ollin kanssa puhelimessa. <3) 

Tossa alla videoita lenkiltä. Ekassa ravattiin, toisessa koitettiin ravata vaikka poni hyppikin laukalle.. ei oikeen voinu kunnolla pitää ohjia tuntumalla ku kuvasin videoo. Kolmannessa ja neljännessä laukattiin, livenä tuntu ku ois menty ihan kamalan kovaa, vaikkei videolla siltä näytäkkään! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti