Hanne harjoittelee

Mukaani tallille tulivat tänään äitini Hanne, sekä tietysti Nero. Tallin pihassa kun avasin takapaksin, hyppäsi Severi innoissaan autoon. Ei muuta kuin molemmat koirat ulos riehumaan!

Ensiksi raahasin ponin (harjauksen kautta) kentälle harjoittelemaan liinassa kävelyä. Hanne auttoi aluksi, ja sen jälkeen sain herran kävelemään jopa ihan ilman erillistä taluttajaa! Juoksutusraippaakin käytin apuna, eikä herra edes ollut millään tavalla kauhuissaan. :) Kyllä se sen vielä oppii!

Lyhyen liinaharjoituksen jälkeen Hanne sai harjoitella valjastusta. Ihan hyvin meni, kyllä sekin sen vielä oppii. ;) Ajossa poni oli taas oikein kiva ja koirat ryntäilivät onnessaan mukana. Hannelle näytettiin uittokuoppa, josta koirat olivat taas mielissään.

Lenkin jälkeen tapasimme tallin pihassa hurjan suloisen tytön, joka olisi juuri sopivan kokoinen ratsastaja Braamerille! Kysyinkin, haluaisiko hän joskus kokeilla ratsastaa Braamerilla ja Hanne haki tytön äidille käyntikorttini autosta. :) Eihän 3v ponilla tietysti kannata vielä mitenkään säännöllisesti ratsastaa, mutta kevyt harjoittelu aina joskus ilman satulaa on oikein hyvä.

Ps. Tälläkertaa en muistanut ottaa yhtään kuvaa.
Pps. Tuotiin tallille omenoita, niitä saa ottaa kuka vain! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti