Tutkimassa

9.9.2012 Sunnuntai oli herran loma- ja uuteen paikkaan tottumispäivä. Minä puolestani olin Tuomarinkylässä kuvaamassa joitakin seuraestekisoja ja pakko myöntää, etten oikeen ymmärrä noista ratsukisoista, mutta ihan mukavaa oli.

Ohessa kuva yhestä omnomnom herkusta, jonka söin. Ihan teidän kiusaksi, jos joku näitä ees lukee.
10.9.2012 Maanantai

Käytiin pojan kanssa tutkimassa uusia paikkoja, ja uutta tulevaa ajoreittiä. Oikein hyvältä vaikutti! Pihattolaitumen ohi mennessä isot hevoset ravasivat komeaa ravia katsomaan, että mikäs ihme pikkueläin tuolla oikein menee. Braamer olisi mielellään jäänyt loppupäiväksi niiden kanssa juttelemaan, eikä se ilmeisesti olisi isojakaan haitannut.. :)
Tänään Braamer ei ollut ollenkaan "perässä raahattava", lieneekö taika sitten siinä, että tänään laitoin sille päähän suitset riimun sijaan..? Mahdollisesti, ei varmasti tunnu kivalta raahautua perässä kuolaimet suussa. Noh, joka tapauksessa, herra käveli mukavasti vierelläni koko matkan, ihan korvat hörössä ja innoissaan!

Löydettiin reitti myös tallin hevosen uitto kuopalle! Harmi vain että alkaa olla turhan kylmä uitolle, poni nimittäin kyllä tykkää uimisesta kovasti!

Lopuksi vielä ennen tallille takaisin kävelemistä laukattiin vähän pellolla. <3 Minä siis juoksin ja poni laukkasi, onnessaan ja oikein iloisena. Sitten se pääsikin takaisin omaan aitaukseensa ja tässä myös kuva siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti