Kolmas kerta toden sanoo - SATULA!

Ensimmäinen satula oli liian iso, toinen liian kapea. Nyt kuitenkin tämä kolmas on suorastaan loistava! Minnaltakin kysyin ja sanoi että on hyvä. Kiitos hurjasti Kirsille joka toi satulan ystävältään meille sovitukseen!

Tässä kuvassa satula vähän turhan edessä kai, tosin kuvakulmakin on huono ja takajalat venytyksessä.


Kuten kuvista näkyy, tullessani tallille sovittamaan satulaa, ilma oli ihastuttavan kaunis ja aurinkoinen. Satulaa sovitettuani laitoin Braamerin takaisin tarhaan, että se voisi syödä päiväheinänsä ja sulatella ennen ajoa. Odotellessa päätin käydä läpi meidän kamoja ja autoin vähän myös Minnaa viemään vesiä tarhoihin.

Kun tuli ajon aika alkoi tuulla kamalasti ja sataa lunta.. Käytiin ponin kanssa vain kerran kiertämässä viiskymppinen ja käveltiin vähän tietä eteenpäin, mutta päätettiin kääntyä takaisin. Kurja keli! Kierreltiin sitten jonkin aikaa kentällä, mm. laukka ympyröitä ja ravissa isoa koko kentän kokoista kahdeksikkoa. Sitten loppukäynnit ja poni talliin hetkeksi villaloimen alle kuivumaan, jonka jälkeen vaihto sadeloimeen ja poni ulos.

Kun lähdin autolla kohti kotia, mitä kävikään? No aurinkohan se rupesi paistamaan taas.. VOI KUN KIVA! Noh, parempi onni ensikerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti