Kävellen Suurpyölille

29.3

Päätettiin (suom. minä päätin) lähteä tänää kävely lenkille! Ilma mitä ihanin, olo pirteä ja reipas. Suunnaksi Suurpyöli, tarkoituksena käydä moikkaamassa siellä ratsastustunteja katsomassa olevia Hannea ja Merjaa.

"Vähän maistan tuota.."
"Kato täälläkin on ruokaa!"

"Tän otan evääksi"


Näillä kohden lenkkiä vastaan tuli kaksi ratsukkoa. Ensimmäinen hevonen hiippaili ohitsemme hyvin varovasti, mutta toinen ei meinannut millään uskaltaa edes ohi. :D Molemmat ratsastajat nauroivat ihan katketakseen! Oli kyllä huvittavat hevoset! :) Braameri taas ois niin mielellään ollut niiden säikkyheppojen kaveri!

"Oiskohan täällä ruokaa..?"
Pikkupoika siskolleen: "Miä katoin et toi on iso koira!" 


"Jännää tää asfaltti"
Tähän väliin: Oli kyllä autoilijat ihmeissään!! :D 

Tässä pysähdyttiin hetkeksi, tarkotus oli syödä koivunoksaa mut poni oli erimieltä."Vaaaaauuu jännää!"


Tähän ne rakentaa sitä uutta tietä Helsinkiin.

"En mä tommosista välitä, eihän se oo ees päällä.."

Tässä kuvassa niitä ei oikein näy, mutta tuolla vievän jäällä meni kaksi moottorikelkkaa joita poni ihaili ihan haltioituneena.
"Kato mä kävelen täällä! En uppoo!"
Eihän ne Hanne ja Merja enää siellä tallilla oleet, mutta Roosa ja Emilia sen sijaan tulivat moikkaamaan mua ja Braameria. :) Roosa tais vähän rakastua mun kirppuponiin.. ;)


Poni tais hurmata Roosan :D
Pyölillä mussuteltin myös vähän muiden heinistä karisseita irtoherkkuja, ettei tarvinnut tyhjällä massulla tarpoa kotiin. Ainiin, ja hypättiin pari kertaa paalin yli, Roosalla videota siitä.. Kunhan se lähettää ne mulle niin laitan tänne.. ;)


Paluumatkasta ei ole kuvia siksi, koska puhuin Ollin kanssa puhelimessa. Hyvin kuitenkin sujui. Yhdessä kohtaa meille hirnui joku isompi heppa ja shettis tietä lähellä olevasta tarhasta. <3 Braamer onnessaan vastasi takaisin ja olisi halunnut mennä niitä katsomaan! Ei kuitenkaan voitu hipsiä toisten pihoille, joten matkaa oli jatkettava.

Yhteensä lenkille tuli pituutta kai hieman päälle 8km ja aikaa saatiin kulutettua noin kolme tuntia! (Käveltiin hitaasti, tutkittiin, syötiin, höpöiltiin..)

Kivaa oli, joku päivä uudestaan!!

Ps. oli kyllä pitkä lenkki, jonka huomasi siitä että poni pissi KOLME kertaa, vaikkei se normaalisti suostu pissimään lenkillä ollenkaan! Vain kerran aikaisemmin vissiin pissinyt! :D

2 kommenttia:

  1. Niin supersöpöpöpö pooooni :O haluun pian päästä kuvailee sitä :O

    VastaaPoista