Ratsastukseen totutusta Miinan kanssa

Sunnuntaina valjastuksen näyttökokeen uusinnan jälkeen, tuli Braamerille pieni ja suloinen ratsastaja, Miina. Totuteltiin ponia vähän ratsastukseen.. ;) Minä talutin kentällä ja tehtiin pysähdyksiä, liikkeellelähtöjä, peruutuksia, voltteja sekä otettiin ravipätkiä. Molempiin suuntiin kaikkea. Osaahan tuo poni valmiiksi kaikki nuo kun on ajettu paljon.. joten mahtavastihan se meni.

Hirmuttoman ylpeä ponista olin siinä kohtaa, kun ravissa Miina meinasi luiskahtaa selästä alas, alkoi kiljua ja nauraa hysteerisenä (pysäytin ponin) ja Braamer seisoi vain kiltisti paikoillaan kun nostin tytön takaisin kunnolla selkään. Herkempi poni olisi voinut säikähtää kovastikkin! Aika uusi asia tuo ratsastus vielä ja ponikin vasta 3 vuotias.

Ei tietysti näin nuorella ponilla ole tarkoituksena vielä säännöllisesti ratsastaa, mutta silloin tällöin on jo ihan hyvä harjoitella. ;)

Kiitos paljon Miina kun kävit ratsastamassa, mukavaa saada ponia totutettua kivan ratsastajan kanssa! :) Jospa vaikka saataisiin joskus hommattua jalustimet lätkään niin ei ravissakaan luisuis niin pahasti.. ;)

(Kiitos myös Minnalle lätkän ja sen hyvän talutusnarun (en tiedä miksi sanoisi, naru jonka päästä lähti kaks ketjua, yks kiinni/kuolain) lainasta!!)

t. Selityksen ihmelapsi jolla on maailman paras reeniponi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti