Hurjasti tavaraa

12.3.

Tänään käytiin Neron kanssa viemässä uudet eilen ostetut kamat tallille. Ensin kävin viemässä Braamerille omenanraadon. Braamer ja Poku olivat noin keskivälillä tarhaa. Kutsuin Braameria ties kuinka kauan ja juuri kun ajattelin ettei se kuitenkaan tule, se kirmasi reippaassa laukassa luokseni! Ihana murunen <3

Tässä sitten kuva meidän järkyttävän suuresta tavaratornista!! No ei hätää, kuvassa tuo pino näyttää paaaaljon suuremmalta kun luonnossa... Ja nyt meidän loimet ei oo levällään, kun ne on kaikki (Braamerin päällä olevaa sadeloimea lukuunottamatta) tuossa alimmassa laatikossa. :) (4xfleece, 1xvilla ja 1xtoppa.)



Ja kun otin kuvaa tavaratornista, kuului huudahdus ja tämä rääkyjä loikkasi tuohon eteen.. "Huomaa minut!!") Heitin sen sitten ulos leikkimään Severin kanssa. 

Tossa yhdessä laatikossa on paikka lapulle ja siihen jätin tämmöisen:


Ja koska kerran otin tämmösen kuvan ni tuos on meidän suitset. Vasemmalla siniset synteettiset ravit ja ruskeet nahkaset Globusin ratsut, oikealla nahkaset mustat epämääräset joilla ajan, ajo-ohjat ja kolmet kuolaimet.






































Tuommonen lappu tuli muuten jätettyä tohon satulansuojaan. Jos sitä ei haluta takasin niin sitten se on selvästi virallisesti mun!







































Kun hain ponin hetkeksi satulahuovan sovitukseen, Nero kirmaili innoissaan Braamerin tarhan läpi pellolle. Ei siis pelkää ponia, vika on oltava kärreissä.

Läheltä toi meidän huopa näyttää kamalan isolta.. Tästä kuvakulmasta juu myös. Kaukaa se kuitenkin näyttää ihan hyvältä. Eikä iso huopa onneks vissiin ponia tuhoa, kun ei kerran loimikaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti