Koira ja poni

Minä vielä Savossa, Reima Kotkassa. Äiti kiltisti käynyt harjailemassa ja lenkittelemässä poniherraa, yhtenä päivänä heillä oli mukana myös iskä ja Nero!
Nero taisi tykätä ponista, eikä ponikaan koirasta pahastunut. ;)

Katsotaan nyt, voi olla, että saan talvella lenkitettyä koiran samalla kun ajan ponin.

Kiitos äiti paljon ponin hoidosta!



2 kommenttia:

  1. Awww ! Tolleri :3 Lueskelin tossa hieman sun blogia ja tulin siihen tulokseen että pakko saada kuulla lisää miten ponskien kanssa menee. Huomasin myös että tämä on poni painotteinen blogi, olisiko mahd. kuulla koirasta hieman ? Olen haaveillut tollerista jo 4 pitkää ja jäätävää vuotta, haluaisin siis kuulla millanen hauveli teidän Nero on :) Oli piristävää lukea miten koira ja poni ovat olleet samassa ympäristössä ilman mitään kiukkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ponipainotteinen koska tää on nimenomaan Braamerblogi :D Nerosta ei oikeen oo mitään kirjotettavaa.. XD Tavallinen tommonen lyllerö kotikoira.. Ennen meillä oli näitä kaksi, mutta Nino lensi taivaaseen keväällä 2012 ;( <3

      Tuossa kuva missä vielä molemmat: http://tuulifer.kuvat.fi/kuvat/2011/Nino+ja+Nero/IMG_2033-1.JPG

      Voishan sitä joskus toki kokeilla jotain Nerostakin kirjottaa.. :D En vaan välttämättä tähän blogiin kovin paljoa, kun on kuitenkin Braamerin :D mut voiskait jotain.

      Kurjaa vaan, että enää Nero ei tykkää olla tallilla, säikähti alkutalvesta 2012 ajoon lähdössä sitä kun Braamer oli kärsimätön seisomaan paikallaan ja peruutteli kun en antanut sen lähteä liikkeelle ilman lupaa. Nero oli kärrien perässä hihnassa ja säikähti peruuttamista niin, että pelkää nyt ponia. :/

      Poista