29.1.2013

Tästä lisää "Myydään / ostetaan" sivulla.
Kuva hieman vääristää väriä.
29.1.2013

Tänään kävin tuon Braamerin liian kapean kevytsatulan kanssa Suurpyölillä, jossa Niinan kanssa soviteltiin satulaa monelle ponille: Empulle, Pallolle, Wickille, Rompulle, Mellille.. Sopiko yhdellekkään? No ei. Pitäisi vissiin olla joku hoikka ja korkeasäkäinen welsh että sopisi, säättömälle tynnyriponille ei sovi. Welshien omistajat, tulkaa hakemaan pois niin minä saan tilattua x widen Braamerille!

Kun kerran Pyhtäällä olin, kurvasin kiireessä vielä käymään Granbacka stallillakin heittämässä Hannen korjaaman toppaloimen sekä Braamerin riimun (joka oli ollut kotona pesussa) takaisin tallille. Iso kiitos Hannelle toppiksen korjaamisesta! Braameria en kerennyt käydä tarhassa katsomassa kun oli niin kiire kouluun (iltalukio) mutta karsinaan ruokakuppiin heitin omenankannan.

Poitsulla on vielä huomenna lepopäivä, torstaina jatkuu sitten työt. Irtojuoksutusta olen taas suunnitellut torstaille, pe, la ja su sitten ajoa. Jospa pyytäisi jokupäivä taas Nupunkin mukaan!

Katsokaas muutes näitä suitsia, eikä ois IHANAT Braamerille tuommosen vaaleensinisen kevytsatulan kanssa!? Ihan mahtavat! Satulan kun saan hommattua niin nämä menee hankintalistalle seuraaviksi..


Ps. Ainiin ja kyllä muuten huomaa että on toissapäivänä yli puolenvuoden tauon jälkeen ratsastanut! Eilen olin ihan jumissa ja tänäänkin jos hetken istuu paikallaan ja lähtee taas liikkeelle, on ihan vaivanen! Perjantaille mulle on varattu tunti Suurpyölille! Jes! :D

6 kommenttia:

  1. Kiva, postaus :) Aivan yli ihanat noi suitset <3
    Ja jeee <3 Vaihoit fontin, oli huomattavasti kivempi ja mukavampi lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nuita saa vaaleenpunasenakin! Hööksiltä!
      Ja joo vaihoin, iteki huomasin kuin paljo parempi tää arial ku se ihmeellinen. ;)

      Poista
    2. Oii, Vaalenapunaiset <'3 :) Paljonko oli hintaa noilla ? :)

      Poista
    3. Noin 50€ vissiin maksavat, mulla siis ei vielä oo tuommosia, mut ostan heti kun on varaa. ;)

      Poista
  2. Aivan ihanat nuo suitset!:) Hieno ulkoasu sun blogissa!

    VastaaPoista