Ratsastusta, viiskymppisellä kurvailua ja pellolla kahlailua

22.4, maanantai
Koulukaverini aikuislukiosta, Emilia, tuli kyydilläni tyttärensä Lillin kanssa katsomaan ponia! Harjailtiin, rapsuteltiin, ja sitten suunnattiin maastoon. Lilli ratsasti, minä talutin ja Emilia napsi kuvia! Ilma oli aivan ihana, lenkki hurjan mukava ja poni kiltti. (Lukuunottamatta yhtä pukituskohtausta yhdellä ravipätkällä, jolloin Lilli pysyi kyllä ihan mahtavasti kyydissä!!) Matkan varrella nähtiin yhden talon pihassa mm. vapaana kanoja ja yhden talon pihalla (ennenkin huomattu) shettis. <3 Lenkin jälkeen vielä vähän irtojuoksutin ponia kentällä, että sai päästellä höyryjä.
Kiitos Emilialle ja Lillille hyvästä seurasta ja ihanista kuvista!! :)

Mun kännykkäräpsyt:
Emilia, Lilli ja Braamer
Kana!! :D
Shettiksen ja sen kaverin ihailua
"Voiko tätä juoda..?"
Irvistys <3
Lilli ja Braamer :)
Emilian kameralla, kiitos kuvista!:





Paremmin näkyy tässä nuo söpöläiset <3



Irtojuoksutus (: 




23.4, tiistai
Ajeltiin taas viiskymppisellä, kun tiellä pelkään noita routakuoppia. Tiet on tosi huonossa kunnossa, enkä halua että ponin jalka katkeaa ku putoo johkuun kuoppaan kovassa vauhdissa.. Kuten edellispäivänä, ajettiin kolme toiseen ja kolme toiseen suuntaan, jonka lisäksi taas kahlailtiin. Ponin jalat puhdistuu hyvin siinä!


Keväinen, niin keväinen metsä, ei enää paljoa lunta!



24.4, keskiviikko

Tielle en taaskaan halunnut. Siispä, ajeltiin taas viiskymppistä, ensin kolme kierrosta toiseen suuntaan, sitten kaksi toiseen, jonka lisäksi kahlailtiin pellolla vedessä. Ilma oli aluksi oikein kiva, sitten alkoi jo toisen kierroksen aikana sataa. Yht'äkkiä sade muuttui rakeiksi, sitten taas vedeksi ja lopulta loppui. Mielenkiintoinen ilma siis. Poni oli säästä huolimatta ihan hyvällä tuulella ja reipas. Ainiin, ja Poku oli tokavikalla kierroksella meidän mukana, poni juoksi silloin paljon kovempaa ravia!

Ps. "Vedenpitävät housut" eivät olleetkaan niin vedenpitävät kuin piti, takapuoleni oli ihan märkä sen ajon jälkeen..

Mikähän tässä kuvassa oli ideana..? Joo, pesty on lapsen kurahäntä, mutta miksihän siitä on kuva.. jaa'a.


Sataa rakeita, jee.. 
"Saanko mäkin tulla sinne valjashuoneeseen kun sä matkalla nappaat sieltä mulle leivän?"

25.4, torstai
Ei satanut! Puolipilvinen päivä, muttei satanut. Ajeltiin pellolla, kiemurreltiin, kurvailtiin ja tehtiin ympyröitä. Ei tarvitse aina vaan suoraan juosta. Kahlailtiinkin, taas, koska se on hauskaa ja otettiin vähän reippaampaa ravia välillä viiskymppistä pitkin. Severi hyppelehti osan aikaa innoissaan mukana, mutta poni ei tälläkertaa ärsyyntynyt siitä ollenkaan. Ovat tainneet oppia olemaan välittämättä toisistaan. ;) Poni oli mukavalla tuulella ja reipas, meillä molemmilla taisi olla kivaa!
Ainiin, ja näin lenkin jälkeen jotain hurjaa! Kun olin ottamassa Braamerilta valjaita pois, kentällä ollut ratsukko kaatui. Poku ei aluksi meinannut nousta ylös. Tilanne näytti hurjlta, mutta mitään ei sattunut, selvisivät säikähdyksellä. Pokun haluttomuus nousta ylös johtui ihan selvästi osittain hämmennyksestä ja osittain ihan silkasta laiskuudesta. Braamer olisi varmaan käyttäytynyt samoin.



Kuopsuti kuopsuti
Lokkeja joka puolella :)


Perjantaista kirjotankin ihan oman postauksen..! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti