Kesähän se sieltä tulee!

Maanantai 6.5.2013 - Kevättä rinnassa
Pitkästä aikaa näin taas oman kullanmuruni! <3 Siellä se oli tarhassa Pokun kanssa. Tähän väliin mainittakoon, että ihanasti on tarhat kuivuneet! Ei enää mutalössöä! Nonni, sitten asiaan: Harjasin pienen likaisen ponini huolella, pesin sen jalat hyvin, heitin varusteet niskaan ja kipitimme hyväntuulisina lenkille. Ponilla oli tosiaan ihan kiitettävästi kevättä rinnassa, heti alkulenkistä mietin että olisi pitänyt ottaa kypärä päähän.. Eihän tuo Braamer oikeasti mitään pelkää, mutta huvin ja urheilun vuoksi on säikkyvinään vähän kaikkea ja loikkii. Pysyin kuitenkin ihan hyvin kyydissä, tehtiin pitkä ja ihana lenkki aurinkoisessa säässä!Tässä epämääränen video, mut kattokaa nyt kuinka ihanan kesäsen näköstä jo on <3


Ja tässä meidän kukkahavaintoja

Sinivuokkoja
Jotain keltaisia
Leskenlehtiä
Valkovuokkoja


Tiistai 7.5.2013 - Kaunis kesäinen ilma
Tallille, ponin harjaus, jalkojen ja hännän pesu. Sitten ei muuta kuin lenkille! Ilma oli mitä ihanin, aurinkoinen ja lämmin. Tämä on just sitä parasta aikaa, upeat lämpimät ilmat, muttei vielä mitään ötököitä. Me molemmat, sekä poni että minä, olimme hyvällä ja reippaalla tuulella. Poni ravasi muutamassa kohtaa ihan tosi hyvää vauhtia! Hyvä siitä tulee.. ;)

Muurahaiset on tietty myös jo hereillä <3

Kunnon piehtarointi mukavan lenkin jälkeen tekee hyvää!

Otin tän videon, jotta näkisitte miten hienosti poni ravas! Mutta ponipa päätti käyttää hyväkseen sitä, että siirsin ohjat yhteen käteen kuvaamisen ajaksi ja koitti laukkailla.. höh. Mut uskokaa pois, hyvin se meni sillo ku en kuvannu. ;)

 Oli toinenkin video, mut tää ei nyt suostunu lataamaan sitä :/


Keskiviikko 8.5.2013 - NUPPU maastoilemassa! <3
Kolmen aikaan kaarsin nappaamaan Nupun mukaani tallille. Nuppu haki ponin tarhasta, harjattiin otus ja pestiin sen jalat. Sitten ei muuta kuin maastoon!
Ilma oli mitä ihanin, metsä tuoksui keväälle, linnut lauloivat ja fiilis oli mahtava! Löydettiin ihania metsäpolkuja, joita pitkin oli hyvä kipsutella! Voi että me kaikki kolme nautittiin ihan täysillä! Ponikin oli ihan älyttömän kilttinä ja innoissaan! Nuppu ja Braame rhyppäsivät jopa muutaman kaatuneen puun yli! Laukattiinkin pari kertaa, silloin minä aina varmuuden vuoksi talutin. (Muuten menivät ilman talutusta.) Ihan ekassa laukassa Braamer pukitti pari ilopukkia, mutta sen jälkeen laukkasi hienosti! Oikein semmosta korkeeta, kevyttä ja komeeta laukkaa!

Tässä kuvia ja koostevideo <3

Ihanat ilmeet! :'D <3


Tuosta kohta reippaasti ylös! Oli kyllä jyrkkä, mut hyvä pohja! 
Sieltä ne lähestyy..
Ja ei muuta kun vauhdilla ylös!Tässä ei ollut tilaa ottaa vauhtia ennen ylitystä, joten Nuppu tuli alas.
Ilman ratsastajaa onnistuu hyvin ponnistus paikaltaan.


Iiiihana pikku hyppy! 

<3 <3 <3 
Ainiin, Braamerin entinen karsina on purettu! :D
Ja tässä vielä se video kooste <3
Ilman musiikkia, koska noi tekijanoikeusjutut on niin hankalia.

9.5.2013 - Hannen kanssa ajelemassa
Iiihana ilma taas! Äiti tuli mukaan ajolenkille, oikein mukava lenkki olikin. Osan matkaa oltiin molemmat kyydissä, osan Hanne käveli. Nähtiin paljon kukkia, hiirenkorvia, linnut lauloi ja ponikin oli mahtavalla tuulella! Pitää ihan erikseen mainita, että laukkamäki laukattiin ylös silleen, että oltiin molemmat kyydissä ja poni paino ihan samanlaista kiitolaukkaa ylös kun silloin kun vaan minä oon kyydissä! Kyllä tällä on kuulkaas lihaksia tuolla ihran alla! :D

Poni päätti mennä metsään. Tain jäädä eilinen maastovaihde päälle. Hannelle tuli kiire hypätä pois, mie ohjasin höpsön ponini takasin tielle. :')
Tässä videota, taustalla käveli joku random. Tarkotus oli, että Hanne ottaa videoo ja pyydän Braameria juoksemaan oikein hienosti ja kovaa.. mutta Braamerin mielestä idea oli kipittää äkkiä Hannen luo! Ja siks tossa videossa huomaakin hyvin, kuinka se hidastaa ja koittaa punkea ja tunkea kuvaajan luo.. :D Hömppä <3


Ja kohti kotia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti