Lähtö

23.5, torstai, Hei hei

On tullut aika sanoa
Näkemiin ja kiitos kaikesta!

Ihana on ollut se aika kun ollaan Braamerin kanssa oltu Granbacka stallilla. Aivan mahtava talli, hirmun hyvä porukka. Jos joku etsii tallipaikkaa hevoselleen Pyhtäältä/Kotkasta, niin tätä en voi muuta kuin suositella! Kiitos kaikille kaikesta, tulee ikävä teitä, niin minulla kuin ponillakin!

Itse tulen toki vielä välillä käymään ja jos ikinä poni takaisin tälle alueelle muuttaisi, tiedettäisiin mistä tultaisiin tallipaikkaa kyselemään! ;)

Hyviä jatkoja kaikille, näkemiin!


Muuttopäivä siis

Asta tuli ihanan pienen tyttärensä Pepin kanssa katsomaan Braameria ja pääsinkin heidän kyydissään tallille. Pakkasin loputkin kamat ja sitten harjailtiin ponia. Johannan tultua pihaan heppa-auton ja -kopin kanssa lastattiin poni ja tavarat kyytiin ja sanottiin Minnalle heipat! Ikävä tulee, mutta ponia saa tulla katsomaan Lapinlahdelle ja minä varmasti käyn aina välillä Granbacka stallilla kyselemässä kuulumisia! Astan ja Johannan kanssa suuntasimme vielä syömään Pyhtääläiselle huoltsikalle, josta Asta lähti Pepin kanssa kotiin ja minä ja Johanna kohti Onnen Aarteet -hevostilaa Myllykoskelle.

Myllykoskelle menimme siksi koska Johanna toi mukanaan toisen yhteisomistusorinsa, Diplomat SWE:n, vaihdettavaksi toiseen oriiseen Libertyyn. Onnen Aarteitten omistajalla Mässelin Tainalla ja Johannalla kun on kaksi yhteistä oria, joita he vuorotellen pitävät. Epämääräinen selitys, mutta selitys kuitenkin. Saimme herkullista kotiruokaa ja "opastetun kierroksen" ympäri tilaa. Sieltä matkamme jatkuikin taas kohti Lapinlahtea ja perillä oltiin puoli yhdentoista aikaan illalla. Poni karsinaan lepäämään ja aamulla taas uudet kujeet!

Ps. Ainiin! Astan mielestä Braamer on hieno, suositteli käymään rotunäyttelyissä! <3


Braamerin mielestä Peppi oli iiiihana! <3
Pikkuinen ratsailla <3

Poni ja kamat kyydissä!
Kurkistus 
Onnen Aarteiden lapset kurkkasivat Braameria
Käytiin huoltsikalla ostamassa matkaevästä, kurkistus ulos.
PERILLÄ!

Vielä ennen nukkumaanmenoa ensimmäinen tapaaminen Braamerin Lucas pojan kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti