Viimeinen viikko Kymenlaaksossa

20.5.2013, maanantai, kengät pois ja kentälle
Aamulla kipitin kahdeksalta autolle, hyppäsin kyytiin, käänsin avaimesta.. mitään ei tapahtunut. Hetki tuskailua ja sitten pikkuveljen kanssa auton käynnistys apustartterilla. Prismalle nostamaan rahaa, pelko ettei auto käynnistyisi sielläkään ilman apustartteria, mutta huhhuh, käynnistyi! Tallilla kengittäjä jo odotteli, onneksi ei ollut ollut vielä kauaa paikalla. Sitten vaan poni tarhasta, jalkojen pesu ja talliin. Kengät pois, kavioiden vuolu ja voilà, valmista!
Kiitos!

Kengittäjän lähdettyä suuntasimme ponin kanssa kentälle. Pehmeä kenttä on hyvä, vaikkei olekkaan enää kenkiä jaloissa. Irtojuoksutin, poni oli oikein reippaalla tuulella. Lämmittelyn jälkeen aluksi korotettuja puomeja. Eka alhaalla, toinen korotettu, kolmas alhaalla, neljäs korotettu. Hyvin meni! Sen jälkeen vähän esteitä, hienosti hyppäsi! Pitäis jossaan välissä mitata paljonko olivat korkeita. 

Kaikkein korkeinta mitä kokeiltiin poni ei onnistunut hyppäämään, ekalla kerralla pudotti etusilla, toisella kerralla tökkäsi nopeasti turvalla alas ja hyppäsi putoavan puomin yli.. :D Sitten sanoin sille ettei tarvitse jos ei pääse, madalsin, pyysin hyppäämään vielä kerran (ettei jää pienelle epäonnistunutta fiilistä<3) ja sitten loppuverkka. :)

Kentältä poistuttuamme kävimme vielä pellolla syömässä vihreetä. Nams!!

Myöhemmin selvisi muuten, että ooppelista on akku sökönä. Apustartteri onneks oli mukana, joten pääsin tallilta kotiin. Illalla vaihdettiin iskän kanssa uusi akku, nyt pelittää taas hyvin!

Vanhat, pois otetut kengät.
Kengät poissa! :)Kuvan tarkotus oli näyttää, että ei se niin pallo oo ku mitä vois luulla.
Ihana ilme!21.5, tiistai, irtojuoksutus ja kuvailut med Tiia!
Tiia tuli bussilla Siwalle ja siitä jatkettiin ooppelin kanssa tallille. Harjattiin poni, jonka jälkeen Tiia irtojuoksutti ponia ja minä räpsin kuvia! Lämpän jälkeen poni meni sekä puomeja että estettä. (Ja juu, tiedän ettei kahtena päivänä peräkkäin hypytetä, mutta vain tän kerran, kuvauksen takia! Kun kerrankin sain avustajan mukaan.. Ja sitäpäitsi, hyppäsi vain ja ainoastaan tasan viisi hyppyä, ei sen enenpää!)
Poni oli reippaalla mutta höpöllä tuulella, koitti kusetella Tiiaa ja kiertää puomeja ja esteitä. :D Mokomakin kettuilija..! 

Juoksutuksen jälkeen Tiia vei Braamerin vihreälle herkuttelemaan ja minä purkasin puomit pois kentältä. Mukavaa oli, kiitos Tiialle seurasta ja kuvausavusta! :)Ravipuomit, näyttää kuvissa noi välit hurjan pitkiltä,
mutta luonnossa meni noi hirveen hienosti pitkin upein askelin.


Tyylinäyte.. näin menet ravipuomit laukassa.. ei Braamer, ei!
Muttakun on energiaa..
Ei ollut pudotus, tarkotuksella alhaalla kun oli eka lämmittelyhyppy. :)


Vähänkö komee ruunaseni!! <3
Paras <322.5, keskiviikko, Sanotaan heihei
Mentiin äitin kanssa tallille, äiti harjaili ponia ja minä pakkailin kamoja.
Ihmiset kävivät rapsuttelemassa ponia ja toivottelemassa hyviä jatkoja.
Ikävä tulee.

Ja voi että, hirveetä kyllä erottaa Braamer ja tarhakaveri Poku.. :( <3

Ainiin ja mäkäräiset on löytäneet tiensä tallille! Olivat muutes äkäsiä, ihan hirveitä otuksia. Ponin suihkuttelin karkotteilla.
Vähän venyttelyä.
Kiipesin puomin takana olevalle penkereelle ja sieltä nyhdin ponille vihreetä. 
Vähän syötiin muualtakin pihalta vihreitä
Ja takasin tarhassa 
Kaverukset <3

2 kommenttia: