Kentällä kurvailua

8.12.2012, lauantai

Tälleen btw tähän alkuun: koira elää ja voi hyvin. Tässä se löhöilee onnessaan ja toivoo massurapsutuksia.


Sitten asiaan: ekaa kertaa semmonen fiilis et ei oikeesti jaksais ollenkaan mennä tallille :O Onneks tämä hullu ja irrationaalinen tunne oli nopeasti ohi ja kurvasin autolla tallille.

Tänään oli vuorossa 40min kipsuttelua kentällä, jonka aloitimme kiertämällä yhden kierroksen käynnissä ja sen jälkeen reippaasti siivoamalla edellisen kentänkäyttäjän lantakasan, sekä Braamerin tekemän lantakasan. Braamer ei olisi malttanut seisoa paikallaan kun pyydystin kasat talikkoon, eikä lantalan vieressä, kun heitin kasat sinne minne ne kuuluivat. 

Kun pyörillä liikkuva lantalähetti oli valmis, jatkoimme ajelua uraa pitkin tehden väillä ympyröitä ja voltteja. Näin sitten ajelin n. 40 minuuttia, välillä ravaten ja jopa laukaten. Ihmeen hyvin onnistuivat laukkaympyrätkin, vaikka aisat on hieman turhan pitkät siihen noin pienessä tilassa kun kentällä.
Kentän edellinen käyttäjä tuli kummissaan kävelemään ympäri kenttää talikko kädessä.. Luuli kuvitelleensa koko lantakasan, kunnes kerroin siivonneeni sen jo. ::)

Niin, tarkoitushan oli kertoa siitä, kuinka ajoin kentällä, mutta aika lanta painotteiseksi livahti.. 
Justiinsa juu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti