Pitkä ja mukava lenkki

27.12.2012, torstai

Käytiin pienen miehen kanssa pitkällä ja mukavalla lenkillä :)
Kun aluksi hain ponin tarhasta, se tuli minua vastaan muutaman metrin katokselta. Annoin sille leivän palan ja näytin toista palaa, lähdin juoksemaan ja juostiin sitten vierekkäin portille, jonka luona annoin leivän ponille ja napsautin riimunnarun kiinni. <3

Lenkillä poni oli reipas ja iloinen, mutta kiemurtelevainen. Se kyllä oikeastaan kiemurtelee lähes aina, kai se tutkii ympäröivää maailmaa ja muutenvain höpöilee. 


Yhtä taloa ravilla ohittaessa pihalla seisovat pojat huusivat hurjana "Tulkaa kattomaan, täällä menee pieni poni! Hyyii täällä haisee!" :DD Varmaan haisikin, kun Braamer päätti justiinsa ennen sitä taloa kakkia tielle..! Potkin toki kasan hankeen.

Vähän myöhemmin vastaan käveli koiran kanssa nainen ja kaksi hieman vanhempaa herraa. Miehet silittelivät ponia ja kertoivat naureskellen tuumineensa, että taitaa joko poni tai kuski olla kännissä kun jäljet kiemurtelevat.. Sanoin vain että poni on nuori ja aika hölmö, ja ihmettelee puista putoilevaa lunta.
Vielä ennenkö jatkoimme matkaa kukin omillelle tahollemme, totesivat herrat, että tulevat sitten totoamaan kun startataan ponin kanssa raveissa! :D

ps. Poni nimenomaan ei lainkaan pelännyt puista tippuvaa lunta, ihmetteli vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti