Roosa ja kuvia

2.12.2012, sunnuntai
Aittiksen siwalta nappasin tallille mukaani Roosan. :) Ensin tarhasta elukka ja sitten kentälle napsimaan vähän joulukorttikuvia.. 

Ja pitihän sitten ottaa vielä vähän muitakin kuveja. :)


Tänäänkin mentiin ajossa tutkiskelemaan niitä uusia reittejä. :3 Opetin Roosaa vähän valjastamaan ja ajamaan ja hyvinhän se ajoikin. Oli oikein mukavaa, vaikka TILSOJA VIHAAN kyllä ihan ylettömästi. Tällä kertaa mukana oli sentään kaviokoukku, jolla hakkasin niitä piruja irti.. Seuraavassa kengityksessä tahdon otukselle tilsakumit.Vedettiin pitkä lenkki, ja olikin otus kerrankin lenkin jälkeen hiessä! Tästä se kunnon nostaminen lähtee, kun löytyi kunnon pitkiä reittejä. Kotiinpäin palatessa vastaan käpsyttelikin ihan kunnon jonollinen maastoilijoita, oman tallin porukkaa. :) Reca kauhisteli hurjaa ponia ja kaameita kärrejä!


Loppulenkistä molemmat kuskit käveli ja poni köpsytteli perässä. Tallissa reipas poika sai porkkanoita ja pääsi karsinaansa lepäämään loimi selässä ja häinää suussa. Viihdykkeeksi asensin vielä mehukatti tölkin.. ;) Minä kun lähdin kotiin, Roosa jäi vielä tallille ja lupasi heittää ponin ulos tarhaan kun se olisi kuivunut ja syönyt. (Mikäli ei menisi niin myöhäksi, että jäisi suoraan sisälle :) )

Kiitos mukavasta päivästä Roosalle!! :)
Jokupäivä uudestaan, ja sukset mukaan.. ;)

Ainiin ja muut kuvat on mun ottamia, paitsi tuo missä minä ajan ja se missä hepat tulee vastaan on Roosan kuvaamat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti