Nuppu ja uuden tutkintaa


1.12.2012, lauantai

Lauantaina päätettiin Nupun kanssa käydä tutkimassa niitä uusia Heidin neuvomia reittejä. :)


Jos sinulla on lyhytvartiset kengät, eikä sinua huvita kahlata hakemaan ponia tarhasta, orjuuta lapsi hakemaan. Toimi loistavasti ja Nuppu oli suorastaan innokas ponin hakija. Viaton lapsukainen ei edes tajunnut joutuneensa laiskuuteni uhriksi. ::)
Ajettiin Nupun kanssa vuorotellen. Auraaja traktorin ollessa lähistöllä minä ohjailin, selkeämmillä vesillä Nuppu. Poni oli mukavalla ja reippaalla tuulella. Uusilla reiteillä ajettiin aluksi vähän väärään suuntaan, pienelle "metsätielle". Oli sekin reitti ihan hauska, mutta katsottiin parhaaksi kuitenkin kääntyä takaisin. Tien yli oli kaatunut puu huvittavaksi kaareksi yllemme. 


Reitille palattuamme löysimme sen oikean paikan, minne oli tarkoitukskin mennä. Todella hyviä hiekkateitä ajamiseen! Aivan loistavaa. Ponikin on aina innoissaan uusista paikoista. :)

Kun alkoi tulla kylmä, käveltiin ja hölkkäiltiin Nupun kanssa vuorotellen ponin vieressä. Siinä tuli nopeasti taas lämmin.

Tässä videota, Nuppu kuskina. :)


Tilsat vaan on inhottavia.. Ei muistettu mitään kaviokoukkua ottaa mukaan, hakkasin niitä sitten pienellä kivellä irti.. Mutta ens kerralla sitten otetaan paremmat välineet! :)

Oli oikein mukavaa, kiitos paljon Nuppu seurasta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti