Pulkkailua Roosan kanssa

26.12.2012, keskiviikko

Alla ensimmäisenä kuva likitistä.. Tuossa kunnossa se tänään on kun eilen toin.. Seuraavat taas pöönistä, joka oli HIEMAN kuurainen kun haettiin se Roosan kanssa tarhasta! Söpöö.. Talliin viedessä kuura ikävä kyllä suli pois. :') 


Ostettiin Hannen kanssa heijastinpaketti, pitkäpari tuli ohjiin ja lyhyt pari potkuremmiin. 
Nyt näytään hyvin!


Päivän teemahan oli: pulkka kärrien perässä!
Aluksi käytiin katsomassa josko viisikymppistä voisi kiertää, mutta hyvän alun jälkeen jouduimme kuitenkin ponin hyytyessa hankeen käännytymään takaisin tielleppäin.

Tiellä sitten kipsuteltiin ja hauskaa muuten oli!
Tässä videopätkä:


Pulkka mahtui alamäissä hyvin istumaan kärreihin, niin ei turhaan valunut pyörän alle rikkoutumaan!


Takaisin tallilläppäin kävellessä maastossa olleet Viikari, Pera ja Poku ohittivat meidät ja kohta tuli ponilla kiirus isompien perään. Sanoin vain Roosalle että anna laukata kiinni, ja poni ampaisi kuin salama! Hurjaa laukkaa! :D

ps. Kyllä oli sormet jäässä kun ilman hanskaa näitä piti tänne kuvailla! ;)

2 kommenttia:

 1. Näytti ihan sairaan kivalta toi pulkkailu! :D Olis kyl kivaa päästä kokeilemaan joskus itsekin! Joskin en oo tallilla pariin vuoteen käynyt, enkä tule varmaankaan käymään niin haaveeksi taitaapi jäädä... :)
  Tykkään näistä teksteistä, kun on paljon kuvia ja jonkun verran tekstiä :3 Ei ole semmosia romaaneja, mitä ei erkkikään jaksa lukea, eikä semmosia, missä on pelkkiä kuvia! :D
  Kivan näkönen tuo bannerikin, joskin enemmän kuvia ja väriä, niin olisi ollut ehkä kivempi! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! :D Jos oot Kotkassa käymässä jossain välissä ni tervetuloa koittamaan!
   Kiitos, kiva kun tykkäät!! :3 <3 Banneri on vähän mitä on kun oon aika surkee tekemään, mutta kivempi tulee kun Ossin ja Braamerin blogit kesällä yhdistyy! :)

   Poista