NYT PONI ON ISÄ!

Pikku ruunasestani on tänään tullut isä!! <3 Viime talvena sattuneen karkaamisen ja vahingon seurauksena on maailmaan tänään syntynyt pieni tammavarsa, jonka isä on minun Braamerini. Vaikka en olekkaan ylpeä höpsön ponini tekosista, voin vain todeta olevani ONNELLINEN vaavan syntymästä, nyt kun se kerran syntyi!! <3

Yksi entinen ystäväni kommentoi kirjoittamaani iloiseen facebook-päivitykseen: "TUULI! Nyt mua hävettää vaikka kuulin tän just nyt :(". En ymmärrä, miksi toisen onnea pitää tulla lyttämään tuolla tavalla. Minua hävettää sellaisten ihmisten puolesta, jotka eivät viitsi ajatella toisten tunteita. Toki ihmiset ajattelevat eri tavalla, mutta mielipiteensä voisi pitää ihan omana tietonaan, jos tietää kuitenkin loukkaavansa toista. 

En usko yhden vahinkovarsan kaatavan maailmaa, tuhoavan rodun tulevaisuutta tai mitään muutakaan. Vahinkoja tapahtuu, eikä Braamerin varsa ole ensimmäinen, jonka isä ei ole oripäivillä hyväksytty ori. Varsalle on paikkansa tässä maailmassa, kun se tänne kerran syntyi. Siitä tulee rakastettu ja korvaamaton ystävä ja harrastekaveri jollekulle, vaikkei se saakkaan kilpailuoikeutta raveissa eikä sitä voi viedä näyttelyihin. Ei kaikkien tarvitse olla kisaajia, jalostushevosia tai muita semmoisia. Elämä voi olla arvokasta muutenkin.

Onnea hirveästi emän, Pikkuvirran Blandan omistajille perheen lisäyksestä!

1 kommentti:

  1. Vautsi! On ponilla ollut mukavat reissut kun se jonkun tamman luona kerta on käväissyt XD Onnittelutt (vaikka onkin tosi vanha postaus) :)

    VastaaPoista