Nuppu ratsastaa

21.12.2012, perjantai

Nuppu tuli mukaan tallille, ja luvassa olikin tälläkertaa ratsastusta.

Ihana Nuppu toi Braamerille joululahjaksi hienon vaalean sinisen pölyharjan ja minulle suklaata!
Kiitos!! <3


Tuotiin mukanamme tallilla myös valtava kuiva leipäpala. Eihän sitä Braamerille voinut antaa ihan suoraan omaksi, joten pidin aluksi kiinni ponin nakerrellessa.. Ihme kyllä, koko leipa tuli syötyä, vaikka se olikin työn ja tuskan takana! :D


Uudella harjalla harjailun, leivän syönnin ja muun semmoisen jälkeen, päästiin vihdoin kentälle ja Nuppu ponin selkään. :) 
Päätettiin kuitenkin sittenkin käydä ensin vähän kävelemässä tiellä ja kahlaamassa hangessa.
Poni tosiaan seuraa minua ihan minne vain, ja hienosti tarpoikin perässä hangessa ilman ongelmia.
Vaikka vain lyhyt matka kahlattiin, minä olin ihan huohotuksissani, poni ei.. : D
Tiellä vähän ravattiin ja pikkuisen laukattiinkin! :)


Palattuamme kentälle, liityimme isojen poikien, Metsken ja Pokun joukkoon.
Tässä pari kuvaa ja videokin kentältä.
Poni meni muuten oikein kivasti, vaikkakin vähän laiskasti, mutta viimeisessä ravipätkässä se heitti Nupun alas selästään.
Se oli hienoin tippuminen minkä olen koskaan nähnyt! Voltti ja jokin ihme taivutus ja vaikka mitä! Säikähdin ihan kamalasti, että Nuppua olisi sattunut, mutta tyttö nousi nauraen ylös. Poni oli pysähtynyt siihen viereen, en oikein tiedä kaduttiko sitä vai oliko se tyytyväinen.. 

Nuppu nousi reippaana takaisin selkään ja lähdettiin isojen heppojen kanssa loppukäynneille tielle. Roosa oli hurjan mukava ja kysyi Nupulta, haluaisiko Nuppu ratsastaa Metskellä jos Roosa taluttaisi. Nuppu oli ihan haltioissaan! :)(Lauantaina ja sunnuntaina en sitten päässytkään tallille, kun mentiin äitin kanssa Turkuun katsomaan mummoa ja ukkia. :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti