Irtojuoksutusta

31.1.2013

Eteisessä laitoin kenkiä jalkaan ja tajusin, että olin ajatuksissani ottamassa koulureppua mukaan tallille.. Siinä se kökötti eteisen penkillä valmiina lähtöön. Mikäs siinä. Auto sen sijaan ei ollut ollenkaan halukas lähtemään. Takapyörän vaan suti kun koitin päästä liikkeelle, vaikka ei ollut edes lunta tiellä. Naapurin Ismolle kiitos pelastuksesta, ilman häntä en olisi saanut sitä autoa yhtään mihinkään! :)

Tallilla sitten ei muuta kun kentälle portteihin narut eteen, puomia maahan ja muuta pientä kivaa. Poni tarhasta ja juoksutus alkakoon. Ilma oli vähän kurja sinänsä, kun satoi, mutta eipähän ainakaan ollut yhtään kylmä - päin vastoin! Poni oli oikein reippaalla ja iloisella päällä ja pakko myöntää että on se viksu elukka! <3 Tiesi kyllä että saa leipää palkaksi kun menee puomi/este kujaan.

Alkulämmittelyjän jälkeen poni sai tehtäväkseen mennä normaaleja ravipuomeja, sitten vähän vinoja (saa katsoa mihin koipensa tunkee, ei ne juuret metsässäkään mitenkään nätisti suorassa ole!) ja esteitä. Uskokaa pois, se meni täydellisesti silloin kun en ottanut videota, ja videoinnin aikana koitti mm. syödä puomeja ja noita melassipönttöjä jotka toimivat estetolppina..

_________________________________________________________________

Tässä kooste video, kannattaa kattoa koko näytöllä! _________________________________________________________________

En oo varma kirjotinko jo jossain välissä siitä että pesin sen Braamerin sinisen riimun ja otin vaihtelun vuoksi käyttöön tuon vanhan nahkariimun.. Kiva tuo nahkariimu, itse ainakin tykkään ja on vissiin ihan mukava ponin päässäkin, sen verran vanha ja pehmeänahkainen. 

Nahkariimu käytössä
Onko muuten tyhmää irtojuoksuttaa useampana päivänä peräkkäin? Hypyttää ei tietysti viitsi kuin korkeintaan kerran viikossa, mutta jos huomenna ihan vaan irtojuoksuttais? Tai puomeilis? Tykkään hurjasti juoksuttamisesta, en tiedä miksi.. vaihtelua tohon ainaiseen ajoon! :D

"Anna leipää"

10 kommenttia:

 1. Aww, suloinen poni ^^ Ja tuo banneri on tosi kiva :3 Liityn lukijaksi ;D

  VastaaPoista
 2. hihiii ihana kun kattelee tuolla tavalla sinnuu:3 vooi shettikset on niin ihania!<: ja liityin lukijaksi!(;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tietää että multa saa herkkuja.. ;3 <3 Shettikset on ihan parhaita! Kiitos! :))

   Poista
 3. Voi, suloinen poni! :) Kiva, et siitä on aika paljon kuvia täällä! Ja banneri on kans tosi kiva! :3 Ja kyl poni taitaa tietää, et kuka on se "äiti" :D ! Emmä oikeen osaa muuta sanoa :o Ja juoksuttaminen/irtohypyttäminen on varmasti kivaa, en oo sitä oikeen päässyt itse kokeilemaan, mutta haluaisin kyllä :D ! Ja muutaman kerran oon ajanutkin, kaverilla oli ennen shettis, ja muutaman kerran myös yhellä toisella tallilla ;) Ajaminenkin on kivaa ! Ehkä sä voisit jotain enemmän tänne kirjotella? Mut en nyt oikeen muuta keksi oikeesti sanoa. Sul on söpö poni, banneri on kiva ja muutenki koko blogi on kiva! (: Lisää vaan tekstiä tänne, niin hyvä tulee ;) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on <3 Kiitos! :) Mitä voisin kirjoittaa lisää? Millaisia postauksia ehdotat noitten normaalien päiväraporttien lisäksi? :))

   Poista
  2. Ömmm.. en oikeen tiiä :o oisko vaikka jotain, mitä haluisit sen kaa tulevaisuudes tehä tmv? taaaai.. ööömm.. en oikee tiiä xD

   Poista
  3. Hmm, tuo on kyllä aika hyvä ehdotus! :D

   Poista
 4. Ihana blogi. Kiva banneri, mutta jäi häiritsemään tuo kuvan rajaus. Söpö poni. Kivoja postauksia ja ihania poneja sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Banneri tosiaan aika kökkö, mut uus parempi tulee kesällä kun ponien blogit yhdistyy :D

   Poista