Paikat, lenkki ja OLKIPELLETTI

26.1.2013

Kolmiopaikka isoimpaan repeymään.
Aamulla herättyäni (aamulla, eli kymmenen aikoihin.. :D) aloin paikkaamaan tuota pestyä sadeloimea. Ompelin vissiin kolme repeymää kiinni, sekä iskin muutamaan reikään paikkalapun päälle. Loimeen tuli siis isoimpaan repeymään kolmio, kahteen kohtaan sydän, sekä lisäksi vielä kaksi tähteä ja tähdenlento.. Olenpas minä luova.. :'D

Paikkailun jälkeen suuntasin tallille pussillinen leipaa mukanani. Kiitos isille, joka oli laittanut autoni piuhaan lämpiämään! :)

Siivosin Braamerin karsinan, siirtäen kaikki hyvät turpeet naapurikarsinaan, sillä tänään Braamer sai alleen olkipellettiä! Ai että rakastan olkipellettiä! Helppoa siivota, "valoisampaa" kuin turve, ei pöllyä pahasti, hyvä hajunsyöjä, imukykyinen, UUSIUTUVA toisin kuin turve (turve uusiutuu niin _hitaasti_ ettei sitä voi luokitella uusiutuviin.. 1mm vuodessa?!).. mitähän vielä.. Loistavaa se kuitenkin on, suosittelen kaikille!

Lenkille lähdettiin pöönin kanssa kun karsina oli siivottu. Mentiin piiitkä mukava lenkki ja ilma oli oikein mukava. Ei ollut kovin kylmä, ei tuullut, ei satanut mitään, oli valoisaa eikä jäänyt tilsoja. Huippu keli siis. :) Poni oli oikein mukavalla tuulella, hölkkäiltiin paljon ja otettiin yksi pidempi mukava laukkapätkäkin. Ainiin, ja onneksi Minna lainasi minulle penkinlämmittimeksi porontaljan, voi olla, että ilman sitä olisi hyvästä säästä huolimatta ollut kylmä. Kiitos Minnalle! <3
Lenkin jälkeen poni pääsikin sitten karsinaan.. Nam nam mitä herkkuja oli lattialle ilmestynyt! Voi olla, että noiden napostelun jälkeen on paripäivää reipas kakka, mutta kyllä luulis ison ponin tajuuvan ennenpitkää ettei olkipelletti oo ruokaa.. :D
Tässä vielä ennen kastelua
Nam, koko karsina täynnä ruokaa! Ei näin..

Ihailkaa muuten tota villaloimea, tykkään siitä!12 kommenttia:

 1. Kommentoin nyt tähän postaukseen, kun tässä ei yhtään kommenttia vielä ollut o:
  Sun blogi on tosi kiva, ja kirjotatkin mukavasti! Kuvat on aseteltu postauksiin mukavasti eivätkä ne ole ns. samassa kasassa kaikki. Ulkoasukin on ihanan talvinen ja selkeä. Tekstit erottuvat hyvin blogin ulkoasusta eikä niitä tarvitse tihrustaa.

  Postauksista voisi jättää muutaman hymiön pois, niin ettei niitä ole joka välissä :'D Lauseet olet saanut hyvin rakennettua, niin etteivät ne ole tönkkäj muutaman sanan lauseita vaan niissä on myös sisältöä.

  Kuvat on myös laadukkaita ja hyvin onnistuneita (: Huomaa kyllä että sinulla on taitoa kuvata eläimiä!

  ***
  Käyppäs kurkkaamassa miun blogi; www.noitakuningas.blogspot.fi (--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :D Nuo hymiöt on mun todellinen ongelma, niitä tulee joka paikkaan ihan liikaa! Ps. Käyn. ;)

   Poista
 2. Ihana tää sun blogi! Tykkään kun se on tämmöinen vaalea, eikä postauksissa ole liikaa asiaa. :)

  ps. Toi loimi on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi <3 Ilmotan mun kaverille koska se vois ostaa jotain :) Tykkään khyl toosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sekä kehuista että siitä kun kerrot kaverille! :)<3

   Poista
 4. Kiva blogi. Usein miten en jaksa lukea blogeja, mutta sun blogissa on just sopivan verran tekstiä, jota jaksaa lukea, sekä kuvat on kivoja, ja ne on aseteltu kivasti. Ihana loimi <3 höpsö poni :---) mutta söpö! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiitos hurjasti! <3 Poni on tommonen söpöhöpöläinen :D

   Poista
 5. Hohoo, poni on hoksannu saman minkä meikäläisen vuokrasuokki! Sen kun pistää karsinaan missä on olkipelletit lattialla niin ne on äkkiä imuroitu lattialta parempiin suihin:D Muttasiis sun blogis on tosi kiva! Tekstiä sopivasti eikä aina tarvi rullailla ikuisuuksia että löytää just sen postauksen mikä on jäänyt lukematta. Teet kivoja monipuolisia postauksia ja kuvia on tarpeeksi. Sulosia shettiksiä on aina ilo kattella!:)

  VastaaPoista
 6. Hei, kastella hieman etikan veden liuoksella ja sekoita usein! Jos pelletti ei ole enää graanuali muodossa he eivät enää syö! Uutta pelletti lisäämällä sekoita kevyesti myös vanha. Jotkut hevoset syövät kaiken meidän tallissa!


  Ystävällisiin terveisiin,
  Kätlin Jäger
  www.lilliagro.ee

  VastaaPoista