Loimen pesu ja kasapain leipää

24.1.2013 

Auto ei halunnutkaan tallille.. Käynnistin, nousin raappaamaan ikkunoita ja yhtäkkiä auto lopetti hurisemasta. Ei käynnistynyt enää. Akku loppu. Sisäpäivä.


Pääsin sitten vihdoin asiaan ja pesin loimen meidän kylpyhuoneen lattialla. Kyllä olikin likanen rätti, mutta hyvä tuli, joskin huuhdoin kai hieman huonosti.. Loimi tuoksuu ihan mäntysuovalle. 

Tällä aikaahan (sadeloimen ollessa kotona pesussa ja paikkauksessa) ihanainen pikku poniini oli sitten onnistunut hajottamaan toppaloimensa.. kerkeshän se sentään vajaan viikon olla käytössä.. Kiva kiva.

Hannen tullessa kotiin, mukana oli pieni yllätys.. LEIPÄÄ. Ponille. Nero tuossa yhdessä kuvassa havainnollistaa säkin kokoa.. :) Oli se koiraa isompi säkillinen. Siis aivan järkyttävästi leipää! Hanne oli tehtaantaanmyymälästä pyytänyt yhden pussin hevosen leipiä, eikä ollut juolahtanut mieleenkään että nuin ison säkin saisi mukaansa! Onpahan pienellä ponilla nyt syötävää..

Minun kiirehtiessäni kouluun, Hanne alkoi levitellä leipiä kuivumaan. Alla kuva siitä, miltä pesuhuoneemme näytti sen jälkeen.. :D Hurjasti kiitoksia äitille leivistä!! :)  


2 kommenttia:

  1. Hauska postaus .. :) Kuvat saisi olla isompia, ei näin huononäköisenä tahdo saada aina selvää. Mutta teksti on hauskaa luettavaa ja muutenkin ulkoasu jne. miellyttää silmää kyllä (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Kuvia kannattaa klikata isommaksi, itse en tykkää että ne on suoraan isoja. Vaikka samaa ovat muutkin kyllä sanoneet kuin sinä. ;)

    VastaaPoista