Volttaus

Kun itse olin korttikurssilla keväällä 2010, oli aluksi tosi hankala hahmottaa miten ihmeessä se volttaus oikein menee. Kun radalla harjoiteltiin sitten kärryjä vetäen, selkeni homma huomattavasti.
Ajattelin kuitenkin, että ennen käytännönharjoittelua olisi ollut kätevää jos olisi ollut vaikka jokin animaatiokuva mistä voisi katsoa miten se volttaus menee.

Kesällä 2012 ystäväni lapset, minun hyvät ystäväni, ponitytöt Sini ja Meri menivät korttikurssille, jolloin askartelin gimp kuvankäsittelyohjelman kanssa tämmöiset animaatiokuvat.

Mahtaisiko näistä olla jollekulle muullekkin korttikurssilaiselle hyötyä?
Kuvat saa kyllä käyttöön mille tahansa korttikurssille tms. ilmaiseksi copyt on merkitty tuonne kuvan yläreunaan jolloin niitä ei tarvitse edes erikseen merkitä.

Etuvoltissa 5 ponia, pakilla 2
Etuvoltissa 5 ponia, juoksuradalla 2
Sinin ja Merin korttikurssin pitäjältä, ihan aikuiselta ravimieheltä kysyin että meneekö nuo oikein kun itse en ollut varma, sanoi että menee. Jos kuitenkin jotain häikkää niin kertokaa, itse olen aika ruosteessa! :)

Jos kuvat ei meinaa liikkua, klikkaa isommaksi, silloin ainakin pitäisi toimia!
Jos eivät tottele, niin samat kuvat löytyvät myös täältä: http://s1120.beta.photobucket.com/user/tuups/library/Volttausohjeet

10 kommenttia:

 1. hei tää oli kyllä kiva postaus, selkeni nyt mullekki toi volttaus ku aina oon ihmetelly!:D jee lisää tälläsiä, sait uuden lukijan!:)

  VastaaPoista
 2. mä oon aina ratsuihmisenä ihmetelly mmiten volttaus menee, nyt selkeni mutta en vaan tajua vieläkään, tai tuossa oli selkeä mutta raveissa sitten en tajua :D Oon kyllä tyhmäkin että ei vikaa :D
  -Mellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että olet tyhmä - tuo volttaus on oikeesti aika hankala hahmottaa aluksi! :D

   Poista
 3. tää on tosi hyvä, selkeyttää todella paljon !

  VastaaPoista
 4. Jee! Huomenna startti Kouvolassa ja oon ihan shokissa ku jännittää ja unohdin missä kolmonen volttaa. Kiiiiitoos, nyt muistan!

  VastaaPoista
 5. Tää on kyl tosi hyvä mut ois kyl selkeempi kun toi menis silleen vasempaan suuntaan, tossakun näyttää et lähtis hölmösti oikeelle päin. En sot tiiä vetääkö mun puhelin sen jotenkin hölmösti peilikuvana tai vastakkaisena tai silleen. Mut ihanaa et joku on saanu tälläsen aikaseks!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on aateltu silleen et miltä se näyttäisi jos katsoisi esim. Kouvolassa katsomon kohdilta. En osaa selittää... :D Silloinhan ne lähtisivät tavallaan oikealle. Pitäisi jossain kohtaa tehdä uudet ja selkeämmät vielä. :)

   Poista