Jalustimien lainasta kiitos Minnalle :)

20.1.2013

Niinpä niin, tälläkertaa oli taasen ratsastuksen vuoro ja selkään kapusi Nuppu. :) Vaan tälläkertaapa ei menty ihan paljaalla selällä, sillä ponille laitettiin sila ja siihen Minnalta lainatut jalustimet remmeineen! :) Ei ratsastaja horjahda alas, vaikka poni höpöilisi vähän. 


Aluksi kiersimme käynnissä kierroksen pellolla olevaa rataa pitkin ja sen jälkeen siirryimme kentälle ravailemaan. Nuppu ratsasti hienosti, mutta sitä en tajua miksi poni aukoili niin kovasti suutaan.. Nupulla oli tuntuma, mutta ei todellakaan vetänyt mitenkään hirmuna suusta!


Puomeja oli tarkoitus mennä ravissa, mutta poni tykkäsi enemmän käynnistä.. :D
Olis vissiin tarvinnut mamman vähän piiskaa näyttää, mutta tuo on sen verran herkkä, että ei viitsinyt.. Olis voinut tulla jotain loikkia ja ratsastaja sen seurauksena alas.. :')


Toisaalta voi olla myös, että tää mamma ei oikeein osannut noita puomeja laittaa hyvälle etäisyydelle..
Fiksailin kyllä koko ajan paremmiksi, mutta jos ei haluu ravata ni sitte ei nähtävästi ravaa.. :D
Täytyy kokeilla irtona jokupäivä med piiska.
(Kukkahattutädeille huom. en piiskaa tuota elukkaa, kuhan vaan vähän komennan.)


Mukavaa oli, kiitos paljon sekä ratsastaja Nupulle että jalustimia lainanneelle Minnalle!! :) <3

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla! Yleensä minua ei kiinnosta hevosblogit, mutta onneksi sinä olet yksi poikkeuksista :) Tekstit ovat kiinnostavia, koska sitä ei ole liian paljon eikä vähän, vaan aivan sopivasti. Se ei ole myöskään yhteen suppuun kirjoitettua ja epäselvää, vaan sellaista että mielenkiinto säilyy.

    Ulkoasu on kiva, tosin banneri on mielestäni turhan yksinkertainen, enkä pidä paljoa sen fontista. Mutta ulkoasu muuten on todella kaunis ja huomaan, että kaikki on yhteen huolellisesti sommiteltua, sen näkee jo väreistä, jotka sopivat yhteen sävy sävyyn.

    Kuvat tässä blogissa ovat ehdottomasti ihania, ja niiden määrä on juuri sopiva postausta kohden minun silmääni. Valkoinen tausta ja muutenkin rauhallinen ulkoasu ei vie liikaa huomiota kuvilta. Ihana blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mukava kuulla! (lukea) <3
      Ps. Banneri on minustakin vähän kökkö, olen vaan tosi surkea tekemään niitä. :'D

      Poista
  2. Aaah, vähän ois kiva olla tarpeeks pieni ja kevyt poneilla ratsastamista varten .. Itehän en oo ku kaks kertaa ikinä käyny ponin selässä - hehe? :D

    Mutta nää tekstit on kyl tosi kivoja ku näis ei tosiaan oo hirveesti tekstiä ja ne on selvästi kirjoitettu. Kuten yllä olevakin, itsekään en pahemmin hevosblogeista välitä varsinkaan enään kun oman hevosen menetyksestä ei oo niin kauaa, mut on kyl mukavan olone blogi ja kiva ulkoasu (:

    -Nasu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieki aina haaveilen et oisin niin pieni että pystyisin ite ratsastamaan Braamerilla! :D
      Kiitos! Otan osaa hevosesi menetyksen johdosta :<

      Poista