Ajelua ja videota :)

Kävin hakemassa Nupun autolla ja sitten kurvailtiin kohti tallia. :)
Kun mentiin hakemaan ponia ajateltiin, että "on siellä tarhalla varmaan naru" mutta ei sitten ollutkaan. Noh, Nuppu lähti iloisesti hakemaan ponia, ja minä narua tallista. En olisi uskonut, että Braamer olisi suostunut lähtemään katoksesta niin helpolla, varsinkaan ilman narua, mutta ihan pienen jumituksen jälkeen se tuli nätisti Nupun perässä. (Kuvissa jo naru, koska kiikutin sen tarhan puoliväliin vastaan seuraten samalla tilannetta.) Hienoa Nuppu ja Braamer!


Tallissa harjailtiin, laitettiin silat selkään ja vaihdettiin suitsiin uusi timanttiotsapanta! ::) 
Tuo lätsä on ihan järkyttävän naurettava, tiedän! :'D


Timanttipantaa kuvatessa poni rupesi ihmeellisesti heilumaan ja ihmettelin että "MITÄ IHMETTÄ SE TEKEE!? O_______O" kunnes tajusin että sehän rapsutti kaulaansa tohon riimuun ja naruihin.. Höntti!
Tässä video siitä..


Ajossa pööni oli reipas ja pirteä. Nuppu ajoi tiellä, paisti siinä kohtaa, kun tuli nouri nainen neljän lapsen kanssa vastaan. (Siinä minä ajoin ja pysähdyttiin hetkeksi, että lapset sai silittää ponia. :) )
Nupusta tulis kyllä hyvä raviponikuski. ;)
Laukkamäki laukattiin ja siitä poni kyllä aina on innoissaan.

Sillä uudella mettäpätkällä josta kirjoitin aiemmin, minä ajoin ja nuppu otti videota! Pääsette sitten muutkin katsomaan ihan itse, millaisella polulla mentiin, kun eihän näistä mun sepityksistä saa mitään tolkkua. :'D


Tässä kohtaa katkaistiin, kun Nupulta oli tippunut hanska jonekkin.. Nuppu jäi ponin kanssa oottamaan, kun minä kävin ettimässä. Ei onneksi ollut kaukana. :)
Tässä sitten jatkuu:


Metsäseikkailun jälkeen sitten vielä hölkkäilyä, vähän reippaampaa ravia ja sitten laukkaa. Olihan se suorallakin laukattava, kun ei tuo Nuppu uskonut että Braamerin laukka on vetävää.. :D Kunnon pukitus, korvat luimuun ja hurjaa vauhtia eteenpäin! Voi kyllä, on se ihan vetävää tarvittaessa! Ja poni oli innoissaan! 

Sitten vielä ennen tallille tuloa vähän ravikisaa Braamer vs. Nuppu. Ainoa vain, ettei Braamer halunnut Nupusta ohi, vieressä oli hauska hölkätä. Sitten vielä kävelyä kentällä ja tarhojen viereisellä lyhyellä peltotiellä, tarhoissa olevia hevosia ihmetyttämässä ja hämmentämässä. 

Lopuksi ponilta kamat pois ja harjausta, evästen syömistä (ponillekin porkkanaa ja pieni pala piparia) ja sitten poni takaisin tarhaan. :)

Kiitos Nuppu hyvästä seurasta!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti