En varmasti tule, ja tuhoan harjankin

Tiistai, 20.11.2012. Kun hain ponin tänään tarhasta, koitin houkutella sitä luokseni porkkanan avulla. Tässä ihan kamala video surkeasta yrityksestäni, vaikka olihan se poni järkyttynyt, kun mamma söi hänen porkkanansa.. Ennenkö aloin kuvata tätä, poni seisoi takapuoli minuun päin katoksen vasemmassa nurkassa, ennen videoimista kutsuin sitä niin se tuli tuohon missä se on videon alkaessa..


Kun lopetin tuon videon, päätin sitten kuitenkin vielä mennä kauemmas ja yrittää saada Braameria houkuteltua tuolla porkkanan jämällä, ja kappas! Se TULI sieltä katoksesta mun luokse! Ihme ja kumma, huomenna koklataan uusiks.. ties vaikka oppis tulemaan vähän vastaan. Harmittaa kyllä kun ei voinu videon aikana tulla, nyt mulla ei oo todisteita. ::)

Ajossa oli hyvin reipastus ponitus, vaikka yrittikin aluksi "säikkyä" kaikkea puskassa vaanivaa ja vaarallista.. mentiin se jännämetsälenkki josta on sunnuntailta videoita. 
Yhdessä kohtaa kun käveltiin rauhaksiin pitkää alamäkeä, tuli kännykkään ilmoitus facebook viestistä. Sen sitten luin ja vastasin ja kun sanoin, että maksan heti kun pääsen koneelle ja kerroin että olen ajamassa ponia ja viestit tulee kännykkään, ihmetteli toinen hyväntahtoisesti, että miten pystyy olemaan facessa samalla kun ajaa ponia.. 
Totesin vaan Braamerin olevan hirmu kiltti. <3
(ja ei, en tietenkään ostanut lisää ponikamaa.. :D)

MIKSI tuo elukka haluaa kakkia aina siihen ihan pihatielle? Ei oo kivaa. Ois pidätellyt vielä sen vajaa 50m niin ois ollu mun helpompi siivota. Talikolla kävin hakemassa. Miks just aina siihen pihatielle..

Valjaat kun vein valjashuoneesee, löytyi takaisin tullessani pahoinpidelty lattiaharja..Nostettuani sen takaisin kunnolla pystyyn, sille kävi näin..


Vähän myöhässä tuli toi mun ajatus "hei tota poniahan vois komentaa olee tuhoomatta tota.."
Että terveisiä vaan Minnalle.. ollaan sulle kohta uus harja velkaa, tämä on niin kiva lelu..


Ennen takaisin tarhaan paluuta käytiin vielä kentällä katsomassa jännää rengasta. "Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa.."
Ps. Ainiin! Kiitos Minna Odinin kolmipalojen lainasta!! :) Täytyy minun hankkia semmoiset Braamerillekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti