Nuppu

Tänään Braamerilla oli ratsuna toimimisen harjoittelu päivä! Taitava ja juuri sopivan kokoinen ratsastaja, Nuppu, kävi opettamassa Braamerille pysähdyksiä, voltteja ja ravisiirtymisiä. (Minun avullani.) Aluksi poniherra ei millään olisi tahtonut kävellä uralla vaan tuli mamman luokse turvaan (karkuun vielä aika uutta ja outoa tilannetta), mutta kun muutaman kerran kävelin sen edellä ja kerroin ettei mitään hätää ole, onnistui ilman minuakin uran kiertäminen loistavasti! Ravissa sama juttu, kun aluksi vähän juoksin edellä, onnistui se kohta yksinkin.
Vähän koitti poniherra välillä höpöillä, ei se varsinaisesti pukittanut tai hyppinyt, yritti vain vähän muutamassa kohtaa, kun ei niin olisi huvittanut totella.. taitava kuski kuitenkin pysyi vallan mainiosti selässä, vaikkei edes satulaa ollut. ;)
Laukkaakin kokeiltiin niin, että minä riimunnarulla taluttaen juoksin edellä ja laukka jopa onnistui! Kovin pitkää matkaa ei kuitenkaan laukattu, sillä poni teki yht'äkkiä sivuloikan väistääkseen lantakasaa ja toisen loikan takaisin uralle.. kuski ei tippunut, mutta päätettiin kuitenkin harjoitella sitä laukkaa joku toinen kerta. :) 
(HUOM. laukassa tapahtunut loikailu ei siis missään nimessä ollut temppuilua, vaan karmaisevan kamalan, vaanivan ja hirviömäisen pelottavan lantakasan pakollinen ja äkillinen väistöliike, niin ratsastajan kuin ponin oman hengen säilyttämiseksi!)

Kiitos paljon Nuppu, kun kävit ratsastamassa! :)Hanne kiltisti vähän siivoili ;)VIDEOITA! :D
Vielä yksi Nupun äidiltä, Mallulta ryövätty kuva ::)5 kommenttia:

 1. Tosi kivaa oli ja tulen mielellään uudestaakin ratsastamaan Braamerilla. Huomenna nähhään! T. Nuppu
  PS. Tässä linkki kuvaan, jonka piirsin tänään
  http://flic.kr/p/dqgZsq

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho linkki ei suoraan toimi, mut copypasteillen sit! :)

   Poista
  2. Hienoa, huomenna tosiaan nähdään! :)

   Poista
 2. Saat kuvan huomenna livenä t: Nuppu

  VastaaPoista