Porkkanatemppuilua

28.11.2012, keskiviikko

Iloinen jälleennäkeminen ja harjailupäivä. 
Huomenna sitten ajoa.
Poni tuli katoksesta luokseni kun syötin ensin puolet porkkanasta Pokulle..
Sitten oli jo pakko tulla, että ees vähän herkkua sais.
Selvää kiristystä.

Kun poni oli harjattu ja tukka selvitetty, laitoin tallin ulko-oven kiinni ja päästin ponin irti.
Sitten harjoiteltiin venyttelyä niin, että syötin porkkanoita ponille sen etujalkojen välistä. Kun porkkanat loppuivat (no oli niitä valjashuoneessa lisää, mutta taskustani) poni kurotteli yhä päätään etujalkojensa väliin etsien porkkanaa.. hölmö <3

Kato nyt kuinka säälittävä ja söpö oon.. anna lisää porkkana..?

 Nyt tänne se porkkana!!

 Tää ei oo reilua.. ne on MUN porkkanat..

Siirryttiin kentälle. Päästin otuksen irti, ja raahasin kentälle muutaman puomin. Sitten käynnissä mentiin niistä yli, poni seurasi vapaana hienosti, kun porkkanoilla lahjoin. Raviin siirryttäessä poni innostui sen verran, että nappasin sen suosiolla kiinni.. tuo kirppu kun menisi kyllä noiden kentän aitojen välistä ihan kepeästi. 

Otin sitten muut puomit pois ja tein jäljelle jääneestä miniesteen, jonka toinen pää oli maassa ja toinen pää nostettu. Hypättiin se kahteen kertaan hienosti, jonka jälkeen poni keksi, että haa, tän voi kiertääkkin tuolta matalasta päästä.. Muutama epäonnistunut hypyttämisyritys, joiden jälkeen nostin maassa olevan pään ylös. Yksi onnistunut hyppy (vaikka pudottikin), kiitin hienoa ponia ja purkasin esteen. Tätä harjoitellaan joskus myöhemmin lisää, ensin puomeja ja sitten irtohypytystä. Lunta kun tulee paljon, niin ei pääse karkuun kentältäkään, vaikka olisi irti.

Sinne jäi pööni, tälläkertaa ei mökötetä, koska saatiin porkkanaa.


Auton taakse olikin sitten suoraan parkkeerattu pakettiauto.. Oli järkevästi jätetty siihen, vaikka viereenikin olisi hyvin mahtunut.. :D Kiltisti kuitenkin siirrettin auto pois ja minä pääsin kotiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti