Ajoa

12.11, maanantai
Vähän tavallista lyhyempi lenkki, koska tulin tallille vasta heitettyäni Ollin (puoli kolmeksi) junalle ja koulu alkoi kuudelta. Poni oli reippaana.

13.11, tiistai
Poni oli reipas ja muuten mukavalla tuulella, lukuunottamatta kahta ihmeellistä "pelästymistä" ja hyppyä sivulle ravista.. Kuhan pelleili, ei tuo pelkäile. :D Kuvassa pööni mutustelee porkkanaa lenkin jälkeen. :))


14.11, keskiviikko
Poni oli pirtsakka ja voisin väittää, että meillä molemmilla oli oikein mukavaa! Aluksi kiemurreltiin molempiin suuntiin ympyröitä kentällä, jonka jälkeen kohti maastoa. Nupun kanssa löydetyistä uusista reiteistä, onnistuttiin Braamerin kanssa yhdistämään kaksi ihan oikeasti lenkiksi! (Ettei vain mennä tien päähän ja käännytä takaisin.) Tuo yhdyspätkä sattuu kyllä olemaan ihan vaan metsäpolkua, josta tervejärkinen ei ehkä kärreillä olisi ajanut, mutta me Braamerin kanssa koklattiin ja todettiin huippuideaksi! Rauhallinen, hyvin kuuliainen ja ennenkaikkea fiksu poni kuunteli tarkasti ohjeistustani niin, että ei renkaat ottaneet puihin tai kiviin kiinni. Kyllä tää poniherra vaan on ihan huippu! (Ja rakastaa metsässä käpsyttelyä.)

Loppulenkistä vastaan tuli vielä nuori mies suloisen ihan pienen lapsen kanssa. Jäätiin hetkeksi juttelemaan ja poni oli tyytyväinen rapsutuksista.


Huomenna oli aluksi tarkoitus olla vielä yksi ajo ennen 3 päivän lomaa, mutta aikaistin lomaa päivällä, jotta päästään Nupun kanssa ajamaan sunnuntaina. :) To, pe ja la siis lomaa, sunnuntaina taas jatkuu ajot. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti