Harjailupäivä

16.11, perjantai

Pienen poniherran vapaapäivä, mutta illalla kävin harjailemassa. Poni oli jo sisällä, joten riimu päähän, ulos, ja muta koipeliineja pesemään. Pikkuherra ei yhtään tykkää jalkojen pesusta, se on ihan tylsää ja tyhmää ja hyi märkääkin vielä.
Jalkojen lisäksi pestiin myös massu ja häntä, ihan inhottavaa t. Braamer.

Pesun jälkeen takaisin talliin ja harjausta. Mahtavat määrät pölyä varastoituu karvaponin turkkiin, eikä ole pienintäkään mahdollisuutta kyllä ikuna saada harjattua sitä ees melkein pölyttömän näköiseksi, joten kesää ja ponin pesua ja uittoa ym. odotellessa.. :D

Vähän lyhennettiin häntää. Ihan sentti vain, mutta Braamer ei tuntunut ymmärtävän tämänkään toimituksen tarkoitusta.. Pyöri vain paikoillaan ja koitti kurkkia taakseen. Korvakarvoja trimmasin vähän myös. En tietenkään ruvennut niitä korvista ulos kaivelemaan, vähän niitä minne sattuu törröttäviä vaan siistin.. Tuossa joku mukamas havainnollistava kuvakin, jossa oikee (kuvassa katsottuna) trimmattu ja vasen trimmaamatta. Vaikka ei kyllä tuosta mitään näje.
Noh, pointtihan oli, että nyt tuo elukka ei toivottavasti tallaa omalle hännälleen peruuttaessaan, ja saattaa jopa kuulla tämän maailman ääniä.


Voi pientä poni parkaa, kaikkea se joutuu kestämään.. jalan pesua, hännän ja korvakarvojen lyhennystä.. vähemmästäkin mieli järkkyy ja rauhoittamaan tarvitaan monta porkkanaa!Sitten se mamma lopetti pienen eluka huomioimisen ja alkoi höpötellä kaikkea jonkun kanssa ja silitellä jotain valkoista heppaa..julmuri!
Suomennettuna siis: Juteltiin Kirsin kanssa ja silittelin samalla hänen upeaa Samboaan. :) Poni ei tykännyt yhtään, tylsistyi, ja alkoi kaadella lattian lakaisu harjoja ja jyrsiä seinää, kuopia ja muuta semmoista.
Niinpä otin pöönin siihen lähemmäs, Sambon karsinan eteen, ja karvakaverit alkoivat haistella toisiaan söpösti. <3 Sitten kuntajuttiin, että haa, tuossa vieressä on isompikin ikkuna, niin siitä oli sitten hirmun kätevä tutustua! :)Kun juttelut oli juteltu, tutustumiset tutustuttu, poni puunattu hyväksi ja uusi letti otsatukassa, oli aika päästää pikkuherra takaisin syömään heiniä ja lähteä itsekkin kotiin syömään. :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, sillä rähmii silmät jos otsatukka on auki (kai ne tunkee sen silmii) ni pakko pitää. :') Tosi miehekäs.. :D

      Poista