Kärrit, sukset ja friisiläisori

27.1.2013

Severi siellä edellä näyttämässä tietä.. :D
Otin Neron mukaan autoon ja Siwalta nappasin taas Roosan ja Iinan kyytiin. Roosalla sukset mukana, niinkuin oli sovittu. Tallilla poni harjaten ja valjaisiin, samalla koiran rauhoittelua ja leivällä lahjomista. Kun lähdimme ajamaan kohti peltoa päätti Nero vakaasti jäädä pois matkasta, jolloin päästin sen auton paksiin nukkumaan.
Odin katselee ihmeissään
ohi kävelevää kärriponia

Porontaljan lainasta taas kiitos Minnalle!
Ihana penkinlämmittäjä! <3

Tarkoitus oli ajaa peltoradalla, mutta oli tuullut niin paljon että radalla oli liikaa lunta kovempaan raviin. Niinpä kiersimmekin vain kerran kävellen ympäri, suunnaten sen jälkeen tallin pihaan viemään putsit ja kameran pois. Tämän jälkeen lähdimme tielle ajelemaan, kärreillä minä ja Iina, perässä suksilla yhä Roosa. Päästyäni itse ohjaksiin, huomasin että poni oli jotenkin vaisu, eikä niin energinen ja reipas kuin yleensä. Varmaan massussa hiukan huono olo, kun tullut niitä olkipellettejä syötyä..! Niinpä käytiin sitten vaan lyhyt lenkki ja palattiin tallille.

Braamer tarpoo, Iina ajaa, Roosa raahautuu suksilla
joutuen  hangessa hieman kävelemäänkin
ja Tuuli kuvaa.
Severi, aina iloisesti mukana siellä missä tapahtuu! :)

Tallille palattuamme hoidimme ponin ja laitoimme sen karsinaan. Iinan matkalta kaatuneesta puusta nappaamat kuusenoksat maistuivat pikkumiehelle paremmin kuin olkipelletti..



Lenkin jälkeen autosta pihalle otettu Nero ja uudet ystävät 

Mitäs sitten sattuikaan? Roosa yllytti minut Metsken selkään! Oli muuten hieno kokemus, viime keväänä viimeksi ratsastin Syyrpyölin tallilla, joten mahtavaa oli päästä taas hevosen kyytiin!
Taidot olivat toki vähän ruosteessa, mutta wuhuu miten IHANAA oli laukkailla friisiläisorilla!
Kiitos Roosa!!

Hyvin rajattu Roosa.. :D
Kiitos ratsastuskuvista Roosalle! 


Oltiinkin tänään aika pitkään tallilla, semmoset noin 5h!
Ainiin, ja ensikerralla koira EI tule mukaan tallille..

Kiitos seurasta Roosa ja Iina!!

21 kommenttia:

  1. Ihana tää siun blogi, ryhdyin lukijaksi :)) <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana blogi <3 Banneri, on upea, varsinkin noi kuvat jotka "Sulautuu" tuohon taustaan. Fontista en oikein pidä, mutta kyllä sitä lukea saattaa. Kuvat ovat aina upean laatuisia, ja vasrinkin toi viides kuva <'3 Kuolaa aivan yli söpö <3

    Kirjoitat mielestäni tarpeeksi usein ja aina on kuvia mukana. Ehkä voisit kirjoittaa joskus pidemmästi ? :) Mutta tämä on mun mielestä oikein ihana blogi tykkään ulkoa-asusta ja koko blogista :)

    P.S Liityin lukijaksi :) Jos tahot mun: meollaanvoittajia.blogspot.com

    -Veeruska-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itteänikin vähän ärsyttää toi fontti, vois vaihtaa johkuu kivempaan.
      Lukisitko oikeesti mielummin pidempiä tekstejä? Minä oon aina luullut, että jos kirjoitan pitkiä, kukaan ei jaksa lukea! :D

      Ps. Käynpä katsomassa sinun blogiasi ;)

      Poista
  3. Minä lukisin vaikka romaaneja... :D No ei ihan :) Mutta, kylä tykkään lukea, hieman "Tarkempaa" ja pidempää tekstiä. Eli siis olisi niinkun tarkemmin kerrottu mitä on tehty ja niin edespäin.

    ps. Kiitos, :)

    VastaaPoista
  4. Ulkoasu ihan OK, bannerissa voisi olla omaan makuun enemmän jotain. Postauksista pakko sanoa, että fontti voisi olla eri, hitusen isompi ja kuvat isompia! Kuvista ei meinaa saada nimittäin mitään selvää. Ja kaikki teksti voisi olla tasattuna vasempaan laitaan, ei noin että osa kappaleista on vasemmassa laidassa ja osa keskellä. Innostuin kuitenkin blogista sen verran että liityin lukijaksi (:

    Jos kiinnostaa, niin minun blogi löytyy täältä: http://kappas-keppana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bannereita oon kamalan huono tekemään, siksi etsinkin jotakuta joka tekisi paremman. ;) Millanen fontti ois hyvä? Kuvistakin on moni muukin sanonut, mutta niitä oon aina ajatellut että kuuluukin klikata isommaksi.. :D Kiitos paljon kommentistasi! :)

      Ps. Kiinnostaa, käyn ehdottomasti katsomassa! :)

      Poista
  5. Ihan kiva blogi, ja nätti ulkka (: Toi ihania hevoskuvia, ja ponit oli tietenki tosi sööttejä :3 Pitemmät tekstit ois plussaa, muista tottakai ettei mitää romaania tarvii kirjottaa :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Pitääkin harjoitella kirjoittamaan pidempiä tekstejä ;3

      Poista
  6. Kiva blogi ja nätti banneri. Musta se on just sopivan yksinertainen ja nätti. Kuvat on valoisia, siitä plussaa, kenties kuvat vois olla vähän isompia? Jotenkin tuntuu, että pitää vähän tihrustaa niitä xD Ponit on kyllä söpöjä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kaikki sanoo että kuvat on pieniä, vaik minä just oon aatellu että ne kuuluukin klikata isommiksi XD Tekstit asettuu minust jotenkin huonosti jos kuvat on isoja.. ei mahu tekstiä viereen. :D

      Poista
    2. Ok, mut esim puoliverinenprinssi.blogspot.com on semmoi isommat kuvat ja sit ain alhaal tekstii =))

      Poista
    3. Joo se on hieno blogi! :) Mulla vaan on erilainen tyyli :D

      Poista
  7. Heips! Tosi ihania kuvia. Friisiläisellä laukaten <3 En oo koskaan kokeillut, mutta kuulostaapi kivalta. Shettiksetkin on mun suosikkeja. Hyvä blogi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli mahtavaa, toi friisiläinen on viel ihan maailman kiltein vaik on ori. <3 Kiitos paljon! :)

      Poista
  8. Ihana blogi!:3 Voisin jopa harkita lukijaksi ryhtymistä. Ja aivan mahtava poni! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :3 Ja Braamer on, ihan huippuponi! ;)<3

      Poista
  9. Hanna:
    Tämä sinun blogisi on aivan ihana! <3 Tuo banneri on tosi ihana ja tuo 'koristefontti' sulautuu tuohon kuvaan ja sitten tuo otsikkokin on ihanalla värillä + Blogisi nimi on aivan ihanan niminen!Sinulla on hauskoja,ihania ja hyviä kuvia blogissasi ja sitten myös hyviä tarinoita! ;) Tulen kyllä mielelläni uudestaankin käymään :DDDD

    VastaaPoista
  10. Todella suloinen poni Braamer! Oliko friisulla pyöreä iso laukka? Itse ratsastelin tinkerillä jossain vaiheessa, ja laukka oli niin pyöreä, että oli tosi vaikea pysyä mukana. :D Tää postaus oli kiva, kun oli paljon erilaisia kuvia ja lyhyesti kerrottu niistä. Enemmän tälläsiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli just semmonen pyöree ja upee laukka! Itekkin oon tinkerillä ratsastanut, mutta kyllä ainakin tällä oli kivempi mennä. ::) Kiitos, ja okei! :D

      Poista